tisdag 31 juli 2007

Ett födelsedagskort..

Är vad jag orkar prestera idag. Känns dock som en bedrift med tanke på hur dundersjuk man lyckats bli.Fryser & svettas & nyser & snorar (fräscht va?).. Känns som hela huvudet är uppstoppat med bomull...typ ; )Blev inte helt nöjd med det men kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som är fel.. För tråkigt kanske?? Jaja, det får duga iallafall, men lämna gärna lite kritik ni som vill.





Kuvertet (stavas de så?)..


5 kommentarer:

Anonym sa...

Tycker det är ett superfint kort, rosa svart och vitt blir läckert ihop. Gillar speciellt scollop-kantera och rosetten, men precis som för dig så är det nånting som inte stämmer för mig. Tror att det är det mönstrade pappret, kanterna blir lite hårda men jag vet inte om det hade blivit bättre med ett annat papper.
Men som sagt: ett jättefint kort :-)

Anonym sa...

Kom på nu att man kanske kunde trasat kanterna på det mönstrade för att mjuka upp dem?

Anonym sa...

Hörrudu din lilla kortmakare :-), jag tycker det är helt underbart. Fina färger och fina detaljer men ändå stilrent!!!!!!
Kuvertet (ja det stavas så ;-)) var ju hur gulligt som helst. Mottagaren kommer bli superglad.

Krya på dig-kram från mig!!!

Caroline... sa...

SUPERFINT!!! Underbara färger och jättefin stämpel! Krya på dig!!
Kramizar

SasSa sa...

Superfint kort! Älskar svart-vitt och ihop med rosa en oslagbar kombo. Kan inte ge någon kritik för jag gillar så. Ett tips dock...
Har du en vit stämpeldyna kan du testa det för att mjuka upp kanterna på det mönstrade lite om du inte vill trasa kanterna. Helt övertygad att mottagaren blir överlycklig.
Kram SasSa